Portalul :: Sindical

                 Acasa > Articole > Arhiva de Presa 2012 > Mariana Cāmpeanu: Nu m-a contactat nimeni, dacă voi fi propusă la Muncă voi relansa dialogul social
Mariana Cāmpeanu: Nu m-a contactat nimeni, dacă voi fi propusă la Muncă voi relansa dialogul social
Data 30/05/2012 07:27  Autor admin  Accesari 1521  Limba Global

www.romanialibera.ro/actualitate/politica/mariana-campeanu-nu-m-a-contactat-nimeni-daca-voi-fi-propusa-la-munca-voi-relansa-dialogul-social-262323.html

Sambata, 28 aprilie 2012

 

Mariana Câmpeanu: Nu m-a contactat nimeni, dacă voi fi propusă la Muncă voi relansa dialogul social

 

Deputatul PNL Mariana Câmpeanu a declarat sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că nu a fost contactată de nimeni pentru portofoliul Muncii, ea precizând că, dacă va fi propusă, va restitui oamenilor procentul din CASS reţinut ilegal şi va relansa dialogul social.


"Nu m-a contactat nimeni, doar ce am auzit în presă. În clipa în care voi fi nominalizată, voi face mai multe declaraţii. Este unul dintre cele mai grele ministere, pentru că se referă la oameni şi din punctul acesta este cel mai greu minister, ca şi Ministerul Sănătăţii. Orice măsură iei, are efecte asupra oamenilor", a spus Mariana Câmpeanu.

Potrivit deputatului PNL, fost ministru al Muncii în Guvernul Tăriceanu, perioada de şapte luni până la alegerile din toamnă este suficientă pentru a lua câteva măsuri importante, printre care şi restituirea CASS pensionarilor.

 

"Eu cred că se poate ceva şi mă duc acolo, dacă voi fi propusă pentru acest post, în primul şi în primul rând ca să restitui oamenilor cei 5,5% opriţi abuziv la CAS, şi pentru acest lucru cred că ajung şi câteva luni, nu este o perioadă foarte mare. Aş vedea şi ce proiecte legislative necesită modificări, dar în primul şi în primul rând voi relansa dialogul social", a spus Câmpeanu.

Nu este nici un comentariu.