Portalul :: Sindical

                 Acasa > Articole > Arhiva de Presa 2010 > Basescu: Baietii de la MAI fac striptease
Basescu: Baietii de la MAI fac striptease
Data 19/11/2010 13:42  Autor admin  Accesari 824  Limba Global

www.ziare.com/basescu/presedinte/basescu-baietii-de-la-interne-fac-striptease-intai-isi-arunca-sepcile-apoi-caracterul-1056231

Miercuri, 17 Noiembrie 2010

 

Basescu: Baietii de la MAI fac striptease - intai isi arunca sepcile, apoi caracterul

 

Autori: Alexandra Sandru, Camelia Badea

 

Presedintele Traian Basescu, invitat miercuri la sedinta de Guvern, a tinut sa vorbeasca despre situatia angajatilor Ministerului de Interne, care par sa aiba o problema de atitudine.

 

Seful statului i-a acuzat pe politisti ca, dupa ce si-au aruncat sepcile in curtea Cotroceniului, acum apar la televiziuni incontinuu.


"Nu voi evita nici subiectul 'ce se intampla in Ministerul de Interne'. Adica la baietii care au inceput sa faca striptease aruncandu-si sepcile si acum isi arunca (sic!) caracterul pe toate televiziunile si ne asteptam si la alte evolutii", a adaugat presedintele.


De asemenea, acesta a anuntat ca un alt subiect ce va fi abordat la sedinta de guvern la care a fost invitat va fi relatia Guvernului roman cu Comisia Europeana.


Europa este in criza, se prefigureaza intrarea in derapaj si a altor state


Basescu i-a atentionat pe membrii Guvernului ca, potrivit tuturor datelor statistice, Europa este in continuare in criza si "se prefigureaza intrarea in derapaj si a altor state", acesta fiind un semnal de alarma pentru Romania.


Presedintele a precizat ca doreste sa ii informeze pe membrii Guvernului si cu privire la proiectul de document final ce va fi adoptat la Lisabona la Summit-ul NATO care va avea loc zilele urmatoare.


In plus, Traian Basescu a anuntat ca va aborda si "probleme extrem de sensibile din acordul cu FMI", printre care arieratele din sanatate, arieratele catre societatile comerciale sau compensarea TVA, parte din procesul de reducere a arieratelor in economie.


"Nu in ultimul rand as vrea sa revin la situatia din UE si la ultimele evolutii, ma refer la Irlanda, dupa ce a existat Grecia, si la alte potentiale riscuri de stabilitate la adresa monedei europene, ceea ce este de natura sa ne afecteze si confirma afirmatiile de la sfarsitul Consiliului de luna trecuta ca Europa este inca in criza. Veti vedea ca se prefigureaza intrarea in derapaj si a altor state, ceea ce trebuie sa fie un semnal de alarma pentru noi", a mai declarat Traian Basescu.


"Suntem in plina criza a datoriilor guvernamentale in aceste tari si va trebui sa stabilim politici de stopare a cresterii datoriei guvernamentale in Romania, daca vrem sa putem prefigura optimist viitorul", a adaugat presedintele.


Presedintele Traian Basescu a fost invitat la sedinta de miercuri a Guvernului de catre premierul Emil Boc.


"Ma asteptam sa iesiti mai botiti, dar pareti fresh", a spus razand seful statului inainte de inceperea discutiilor, adresandu-se atat premierului Emil Boc, cat si lui Marko Bela, cu referire la consultarile care avusesera loc la Palatul Parlamentului cu senatorii si deputatii Puterii.


Invitatia de a participa la sedinta de Guvern a fost adresata presedintelui de catre premier, in contexul in care Executivul pune la punct varianta finala a Legii Salarizarii unitare, iar in Romania are loc o vizita a reprezentantilor CE privind respectarea Mecanismului de cooperare si verificare, posibil obstacol in calea intrarii tarii noastre in Spatiul Schengen.

 

 

Alte articole pe aceeasi tema:

Seful IPJ Neamt, cu ochii in lacrimi: De ce era atat de interlop Mararu, ca dadea bani cu camata? (Video)

Protest la IPJ Neamt: 78 de sefi de post ameninta cu demisia, solidari cu Soric (Video)

Nu este nici un comentariu.