Acasa > Articole > Arhiva de Presa 2010 > Cum ne condamna la moarte guvernul PD-L?
Cum ne condamna la moarte guvernul PD-L?
Data 19/11/2010 13:45  Autor admin  Accesari 731  Limba Global

Joi, 18 noiembrie 2010

Cum ne condamna la moarte guvernul PD-L?

La 31 decembrie 2009, România a devenit, graţie slăbiciunii de caracter a guvernului său, semnatară a prea puţin mediatizatului Codex Alimentarius, însemnând că s-a angajat să respecte cu o stricteţe morbidă toate regulile Directivei 91/414/CEE care, scurt şi la obiect, aboleşte accesul la hrana naturală, substituindu-i produşi de sinteză farmaceutică. Rezum: Marile companii farmaceutice o vor înlocui pe mama natură iar agricultura bio va dispărea. Dintre produsele naturiste, numai 18 vor mai fi accesibile, în vreme ce restul vor deveni ilegale, fiindcă nu se află în Codex. Probabil că, în timp, un simplu ceai de mentă va fi interzis prin lege, ca drog. Nu mai vorbim de medicina naturistă căreia îi putem spune avant la lettre adio.

Şi mai grav e că, deşi la oribilul Codex au aderat 165 de state, România a fost primul (!!!) dintre ele care i-a pus în practică prevederile, astfel că, începând de anul acesta, „înţelepţimea” guvernantă a autorizat fungicidele pe bază de INITIUM, o substanţă îngrozitor de toxică pentru organismul uman şi, bineînţeles, cancerigenă. Substanţa se regăseşte, de altfel, printre cele 7 readuse în legalitate, după interzicerea unanimă, în 2001, ca dovadă a caracterului lor cancerigen. Ea stă deja la baza unor produse utilizate în viticultură, precum şi în culturi speciale de cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă, cu toate că, se ştie, intră imediat în combinaţii chimice, devine reziduală în organism şi, prin urmare, creşte cu 65% rata riscului de cancer la colon!

Dar planeta pare să fi devenit neîncăpătoare… Căci acesta este, de fapt, adevăratul pretext al trecerii la hrana falsificată: Pământul nu ne mai poate alimenta pe toţi în mod natural! Bine că pot giganţii farmaceutici şi că acceptă iresponsabilii guvernamentali care ne conduc! Ce contează că murim de foame sau de mâncare artificială? Scopul scuză mijloacele iar scopul e să dispărem cât mai mulţi. Cu cât mai repede, cu atât mai bine şi, fără hrană naturală, fără vitamine, minerale ş.a.m.d, chiar cu atât mai uşor.

În acest proiect „Consumă & Dispari” se încadrează, de asemenea, şi plantele etnobotanice care au făcut numai anul acesta 1.300  de victime în rândul tinerilor, 7 dintre ei decedând. Şi asta, în condiţiile în care Legea Antidrog nu a fost promulgată de preşedinte iar Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului(O.U.G) nr. 6/2010 le-a oferit comercianţilor un răgaz – unic în Europa! –  de 10 zile pentru distrugerea plantelor şi substanţelor stupefiante şi psihotrope aflate pe lista interzisă. Însă, cum era de aşteptat, la Ministerul Sănătăţii nu a fost înregistrată nicio cerere de distrugere a plantelor şi substanţelor stupefiante şi psihotrope, deşi, din cele 300 de magazine de profil din ţară e greu de crezut că niciunul nu a rămas pe stoc cu o parte din produse la momentul apariţiei OUG 6/2010: „nu au existat cereri de distrugere din partea persoanelor juridice autorizate să deţină plante, substanţe şi preparate stupefiante şi psihotrope referitoare la plantele şi substanţele prevăzute de OUG 6/2010” – mă informează scurt Direcţia de Politica Medicamentului din cadrul Ministerului Sănătăţii, ca urmare a datelor solicitate de mine anterior.

Să nu ne mai mirăm, aşadar, nici de Codex Alimentarius, nici de faptul că plantele etnobotanice sunt apărate de lege (ca orice substanţă toxică, ele devin, în logica asta, absolut benefice) şi să aşteptăm resemnaţi ziua în care vom face disperaţi trafic cu usturoi în amintirea unei normalităţi de mult VÂNDUTE.