Portalul :: Sindical

                 Acasa > Articole > Arhiva de Presa 2011 > Senatorul Vasile Nistor pleaca din PD-L
Senatorul Vasile Nistor pleaca din PD-L
Data 29/03/2011 17:00  Autor admin  Accesari 791  Limba Global


www.ziare.com/vasile-nistor/stiri-vasile-nistor/senatorul-vasile-nistor-pleaca-din-pd-l-nemultumit-de-guvernare-1083078
Luni, 21 Martie 2011

Senatorul Vasile Nistor pleaca din PD-L, nemultumit de guvernare

 

Senatorul PD-L Vasile Nistor a anuntat ca se va retrage din partid si ca va activa ca independent, pentru ca "nu mai poate duce povara politica a acestei guvernari care a facut foarte mult rau romanilor".


"Dupa o lunga perioada de analiza a scenei politice romanesti in general si a situatiei existente in PD-L in mod special, am decis astazi ca este momentul sa ma retrag din partid si sa activez in continuare in calitate de senator independent", se arata intr-un comunicat de presa al senatorului, citat de Mediafax.


Nistor sustine ca tensiunile care s-au acumulat in PD-L au dus la un conflict generalizat la nivelul tuturor filialelor din tara.


"Un alt aspect care m-a nemultumit si care a creat mari prejudicii de imagine partidului este votul fraudulos la Legea pensiilor, o lege extrem de importanta pentru societatea romaneasca. Comportamentul presedintelui Camerei Deputatilor Roberta Anastase si sustinerea de catre partid a acestei greseli a dus la ruperea relatilor cu Opozitia si izolarea PDL pe scena politica", a mai spus Nistor.

Nu este nici un comentariu.