Portalul :: Sindical

                 Acasa > Articole > Arhiva de Presa 2011 > Liviu Luca preia conducerea CNSLR-Fratia
Liviu Luca preia conducerea CNSLR-Fratia
Data 06/07/2011 09:43  Autor   Accesari 762  Limba Global

Ziare.com
www.ziare.com/stiri/sindicat/liviu-luca-preia-conducerea-cnslr-fratia-1084528
Luni, 28 Martie 2011

Liviu Luca preia conducerea CNSLR-Fratia

http://s2.ziare.com/?mmid=29535bb3c7b822d6fLiviu Luca va prelua conducerea confederatiei CNSLR-Fratia in locul lui Marius Petcu. Vicepresedintele Sorin Stan a declarat, luni, ca Biroul operativ a transferat prerogativele prim-vicepresedintelui Liviu Luca, potrivit statutului organizatiei.

Stan a precizat ca nu a fost luat nicio decizie privind suspendarea lui Marius Petcu, cercetat pentru luare de mita, noteaza Romania Libera, care citeaza agentia Mediafax.

Vicepresedintele CNSLR a afirmat ca, in functie de evolutia evenimentelor, conducerea confederatiei va hotari soarta lui Marius Petcu.

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri seara, cercetarea in libertate a liderului CNSLR-Fratia, Marius Petcu, prins luand mita 40.000 de euro, o parte din banii ceruti omului de afaceri Petre Scrieciu pentru ca firma acestuia sa execute lucrarile la un centru pentru sindicate din Snagov.

Marius Petcu, eliberat vineri noapte din arestul Directiei de Cercetari Penale, are interdictie de a parasi tara, plus o serie de alte obligatii impuse prin decizia instantei.

Procurorii anticoruptie au declarat recurs la aceasta decizia, care se va judeca la instanta suprema.

Taguri lideri
Nu este nici un comentariu.