Acasa > Articole > Arhiva de Presa 2010 > Liviu Luca arestat, titreaza un ziar din Prahova
Liviu Luca arestat, titreaza un ziar din Prahova
Data 06/07/2011 09:55  Autor admin  Accesari 727  Limba Global

Ziare.com
www.ziare.com/sorin-ovidiu-vantu/realitatea/liviu-luca-arestat-titreaza-un-ziar-din-prahova-1040922
Vineri, 10 Septembrie 2010

Liviu Luca arestat, titreaza un ziar din Prahova

Liviu Luca arestat, titreaza un ziar din Prahova"Mafiotul sindical Liviu Luca a fost arestat" titreaza, in editia de vineri, Ziarul Prahova - considerat nr. 1 in judet - desi lucrurile nu stau deloc asa, controversatul om de afaceri si lider FSLI Petrom plecand liber acasa, dupa audierile de aseara, de la Parchet, in cazul legat de fostul director al Gelsor, Nicolae Popa.

In acelasi ziar, cel mai influent si vandut in Prahova, se mai spune: "Liviu Luca a fost unul din patronii mafiei petrolului din Ploiesti, fiind acuzat, in mai multe randuri, de evaziune fiscala si furt al taxelor si al accizelor aferente produselor petroliere.

Acesta se retrasese discret si beneficia de protectia lui Sorin Ovidiu Vantu si trustului Realitatea. Iata insa ca, au fost gasite probele si mijloacele prin care se poate pune capat ilegalitatilor acestui Jimmy Hoffa", conchide Ziarul Prahova.

Trebuie precizat ca ziarul Prahova apartine lui Sebastian Ghita, patronul celei mai bune echipe de baschet din Romania, CSU Asesoft Ploiesti, acesta fiind de o vreme un inversunat adversar pe plan local al lui Luca (inclusiv in media, sindicalistul detinand trustul concurent in zona, Telegraful - Alpha Tv).

Taguri lideri