Portalul :: Sindical

                 Acasa > Articole > Arhiva de Presa 2011 > Gafa monumentala a ministrului Valerian Vreme
Gafa monumentala a ministrului Valerian Vreme
Data 13/09/2011 21:12  Autor admin  Accesari 897  Limba Global

Ziare.com
www.ziare.com/valerian-vreme/ministrul-comunicatiilor/gafa-monumentala-a-ministrului-valerian-vreme-1120151
Luni, 12 Septembrie 2011

Gafa monumentala a ministrului Valerian Vreme

http://s1.ziare.com/?mmid=ce856df822505d417Valerian Vreme, un ministru invizibil, atat ca prezenta, cat si ca discurs, s-a facut vizibil la inceperea noului an scolar.

Prezent in fata elevilor de la o scoala din Bucuresti, sector 6, ministrul Comunicatiilor a facut o gafa monumentala. In buna traditie a politicienilor lipsiti de imaginatie, nici ministrul Vreme nu a facut nota discordanta.

Intr-un limbaj sterp, de lemn, cu multe stereotipuri, ministrul a declarat in fata puhoiului de elevi si parinti prezenti la deschiderea noului an scolar: "(...) Sa facem in asa fel incat batranii sa devina din ce in ce mai putini".

Primarul Poteras radea cu gura pana la urechi, in fata camerelor tv.

Imaginile au fost prezentate de postul Realitatea TV si se pare ca Valerian Vreme a dorit sa atraga atentia asupra faptului ca, personal, se va lupta ca niciunui batran din Romania sa nu-i mai fie strain calculatorul.


Corina Cretu cere demiterea lui Vreme

Europarlamentarul Corin Cretu s-a aratat indignata de declaratia ministrului Vreme si cere imediat demiterea acestuia.

"Pentru a nu abdica de la orice urma de decenta in societatea romaneasca, cer demiterea imediata a domnului Vreme! Fie si numai pentru ca acest simbol al balbei si cinismului guvernamental sa poata reflecta la iesirea din sistem dintr-o alta perspectiva", a declarat printr-un comunicat de presa europarlamentarul.

Nu este nici un comentariu.