Acasa > Articole > Arhiva de Presa 2011 > Ponta: Anastase a furat degeaba voturile
Ponta: Anastase a furat degeaba voturile
Data 31/10/2011 09:43  Autor admin  Accesari 872  Limba Global

Ziare.com
www.ziare.com/victor-ponta/psd/ponta-anastase-a-furat-degeaba-voturile-1130557
Duminica, 30 Octombrie 2011

Ponta: Anastase a furat degeaba voturile

Presedintele PSD, Victor Ponta, a acuzat-o pe presedintele Camerei Deputatilor ca "a furat degeaba" voturile la Legea pensiilor, intrucat aceasta nu se va aplica.

Ponta.jpg
"Am vazut ca in Camera Deputatilor doamna Anastase a fraudat acel vot pe care il stiti cu totii, ca sa se aprobe Legea Pensiilor. Legea Pensiilor in formula actuala, adica macar, desi noi nu am fost de acord, pentru ca ni s-a parut prea putin, dar macar rata inflatiei si 50% din cresterea salariului mediu.

Astazi aflam ca a furat doamna Anastase acele voturi degeaba, pentru ca nu primesc oamenii nici macar ceea ce au, ceea ce era in legea PDL-ului. Din punctul nostru de vedere, si am prezentat asta in cele 10 masuri pentru bugetul pe 2012, exista resursele financiare ca sa se acorde ceea ce scrie in legea PDL-ului pentru pensionari, dar sa tai de la PDL si de la afacerile lor.

Noi o sa depunem amendamentul atunci cand va veni bugetul (...) Cand o sa voteze doamna (Sulfina n.r.) Barbu si ceilalti colegi ai domniei sale o sa vedem daca voteaza pentru pensionari si pentru oamenii obisnuiti sau daca voteaza pentru firmele lor", a spus liderul social-democrat, potrivit Evenimentul Zilei.

Votul pentru Legea Pensiilor a starnit un imens scandal, in septembrie 2010, dupa ce Roberta Anastase a fost acuzata ca a numarat mult mai putini deputati decat erau prezenti in sala la vot.

In cele din urma, presedintele Traian Basescu a retrimis legea in Parlament, unde a fost votata cu un numar adecvat de voturi.

Acum, reprezentantii Guvernului au anuntat ca aplicarea Legii Pensiilor va fi amanata, din lipsa de fonduri.

Taguri pensii