Portalul :: Sindical

                 Acasa > Articole > Arhiva de Presa 2010 > Deputatul de Timis Maria Barna a demisionat din PSD
Deputatul de Timis Maria Barna a demisionat din PSD
Data 15/11/2011 23:35  Autor admin  Accesari 967  Limba Global

Timis online.jpg
www.tion.ro/stiri/timis/articol/deputatul-de-timis-maria-barna-a-demisionat-din-psd/cn/news-20100414-03041748 Miercuri, 14 aprilie 2010

Deputatul de Timiş Maria Barna a demisionat din PSD

Deputatul de Timiş Maria Barna a demisionat din PSD

Încă un parlamentar a plecat din PSD în aripa independenţilor. Deputatul Maria Eugenia Barna a părăsit Partidul Social Democrat pentru a se alătura grupului independenţilor, condus de Gabriel Oprea.

Maria Eugenia Barna este deputat PSD de Timiş din anul 2008, fiind la primul său mandat de parlamentar. Ea face parte din Comisia pentru muncă şi protecţie socială şi Subcomisia pentru protecţia copilului. Maria Barna a fost membru al PSD din anul 2003, ea activând îndeosebi în domeniul sindical, fiind şi vicepreşedinte al CNSLR Frăţia.

Începând de miercuri, Barna face parte din grupul parlamentarilor independenţi coordonat de deputatul Gabriel Oprea.

Contactată telefonic de reporterii www.tion.ro, Maria Eugenia Barna a declarat că are încredere în succesul proiectului politic de centru-stânga iniţiat de deputaţii şi senatorii independenţi şi consideră că are mai multe şanse de a-şi pune în practică proiectele având statutul de parlamentar independent. De asemenea, ea a precizat că demisia sa din PSD nu are la bază niciun conflict cu reprezentanţii acestui partid.

Astăzi (n. r. – miercuri) mi-am dat demisia din PSD şi automat fac parte din rândul independenţilor. Motivele sunt personale, nu aş dori să le comentez, dar plecarea mea nu are la bază conflicte sau neînţelegeri cu reprezentanţii PSD, am o relaţie foarte bună cu domnul Ilie Sârbu (n. r. – preşedintele PSD Timiş), pe care îl respect. Eu am agenda mea, am venit pe filiera sindicală, şi vreau să-mi duc la bun sfârşit proiectele, atât la nivel local, cât şi la nivel central”, ne-a declarat deputatul Maria Eugenia Barna.

Nu este nici un comentariu.