Portalul :: Sindical

                 Acasa > Articole > Arhiva de Presa 2011 > Boc, despre cazul Apostu - cum explica legatura cu fondul de rezerva
Boc, despre cazul Apostu - cum explica legatura cu fondul de rezerva
Data 19/11/2011 23:44  Autor Lucian Lumezeanu  Accesari 970  Limba Global

Ziare.com
www.ziare.com/emil-boc/premier/boc-despre-cazul-apostu-cum-explica-legatura-cu-fondul-de-rezerva-1134633
Vineri, 18 Noiembrie 2011

Boc, despre cazul Apostu - cum explica legatura cu fondul de rezerva

Autor: Lucian Lumezeanu

Premierul Emil Boc a respins orice legatura cu oamenii care apar in stenogramele din cazul de coruptie al primarului de Cluj Napoca, Sorin Apostu, si spune ca nu a alocat preferential bani din fondul de rezerva al Guvernului, aratand ca multe judete ale Opozitiei au primit mai multi bani decat judetul Cluj.

"Comparati atitudinea avuta de PDL cand a fost vorba de o problema cu justitia a unui politician din PDL. Amintiti-va cum a procedat si protejeaza PSD, de la cazul Bivolaru la Pitesti. Asta e diferenta majora intre partidul care respecta statul de drept si justitia si partidul care crede ca trebuie sa fie sub papuc", a spus Boc, vineri, la Radio Romania Actualitati.

El a comentat si discutiile cum ca ar fi alocat bani din fondul de rezerva unor oameni care au intervenit pentru acest lucru.

"Acea primarie care face obiectul discutiei nu a primit bani din fondul de rezerva al Guvernului, nu a primit resurse acea primarie din Valcea care face obiectul discutiei", a adaugat premierul.

Emil Boc a explicat si faptul ca Guvernul a alocat in 2011 de 10 ori mai putini bani decat a alocat guvernul Tariceanu in 2008.

"In baza propunerii Guvernului, de 10 ori mai putini bani s-au alocat in 2011 din fondul de rezerva decat in 2008. In toti anii astia, 2009, 2010, 2011, abia daca s-au acordat jumatate din banii pe care PSD si PNL i-au alocat in 2008", a subliniat Emil Boc.

In stenogramele din cazul de coruptie al primarului PDL de Cluj Napoca, Sorin Apostu, au aparut discutii in care se spunea ca se va interveni la cel mai inalt nivel pentru alocarea de bani din fondul de rezerva al Guvernului.

Taguri Mafia
Nu este nici un comentariu.