Portalul :: Sindical

                 Acasa > Articole > Arhiva de Presa 2012 > Claudia Boghicevici: Reformarea asistenţei sociale, una din priorităţile Ministerului Muncii
Claudia Boghicevici: Reformarea asistenţei sociale, una din priorităţile Ministerului Muncii
Data 03/12/2011 22:10  Autor admin  Accesari 541  Limba Global
 

Agerpres.jpg
www.agerpres.ro/media/index.php/politic/item/105041-Claudia-Boghicevici-Reformarea-asistentei-sociale-una-din-prioritatile-Ministerului-Muncii.html
Vineri, 10 Februarie 2012 10:52

Claudia Boghicevici: Reformarea asistenţei sociale, una din priorităţile Ministerului Muncii

http://www.agerpres.ro/media/images/2012-02/021010511843698847.jpg

Priorităţile Ministerul Muncii sunt reformarea asistenţei sociale, finalizarea pachetului de legi subsecvente, şi creşterea gradului de absorbţie a fondurilor europene, a declarat, vineri, noul ministru al Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Claudia Boghicevici, la ceremonia de predare-primire a mandatului de ministru al Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.


'Ne propunem reformarea în domeniul asistenţei sociale, finalizarea pachetului de legi subsecvente, creşterea gradului de absorbţie a fondurilor europene - avem un procent de 9,3%. Am în vedere o bună colaborare cu domnii miniştri Diaconescu şi Orban în ceea ce priveşte accesul pe piaţa muncii pentru români, acolo unde există restricţii', a afirmat aceasta.


De asemenea, noul ministru al Muncii a precizat că 'inspecţia socială vine cu forţe proaspete, cu un corp întărit, gata să acţioneze'. 'Pun mare preţ pe sistemul informatic integrat, o prioritate pentru ministerul nostru. În ceea ce priveşte piaţa muncii, avem ca prioritate creşterea gradului de ocupare la 65% în 2013, pentru a ajunge gradual la 70%', a adăugat aceasta.

Taguri social
Nu este nici un comentariu.