Portalul :: Sindical

                 Acasa > Articole > Arhiva de Presa 2012 > Întâlnirea Colegiului Revoluţionarilor
Întâlnirea Colegiului Revoluţionarilor
Data 10/02/2012 12:15  Autor admin  Accesari 1503  Limba Global


www.asociatia21decembrie.ro/2012/01/intalnirea-colegiului-revolutionarilor Vineri, 13 ianuarie 2012

Întâlnirea Colegiului Revoluţionarilor

Publicat de cristinalro

Astăzi, 13 ianuarie ora 10.00 a avut loc la SSPR întâlnirea Colegiului revoluţionarilor.

Au fos prezenţi la consultările cu Secretarul de Stat peste o sută de preşedinţi de Asociaţii din întreaga ţară.

Printre subiectele discutate preşedintele Asociaţiei “21 Decembrie 1989″ a adus în discuţie problema indemnizaţiilor copiilor urmaşi ai martirilor din decembrie 1989.

Teodor Mărieş a propus ca toţi preşedinţii organizaţiilor din ţară să sprijine ca, noua formă a Legii 341 ce urmează a fi votată în Camera Deputaţilor să cuprindă un amendament prin care copii, urmaşi de martiri să beneficieze de o indemnizaţie reparatorie de 1.10, necondiţionat de vârstă.

Alte subiecte dezbătute – în comunicatul SSPR.

 

 

Comentarii:

 1. # Şpagabondul pe 13 Jan 2012 la 11:23 pm

Brava amendament, nene Mărieş : copiii urmaşilor să ia indemnizaţie “necondiţionat de vârstă” ! Păi, ce parlamentar convingi matale că respectivii sunt “copii” şi acum, la 22 ani ? Apoi că vor fi şi la 50, 70 ori 90 ani ! Măi, fraţi revoluţionari ! Cine-i permite ăstuia să spună atâtea prostii în numele asociaţiei ? Chiar nu poate fi oprit ? Îndemnizaţia s-a tăiat şi din cauza permanentelor bazaconii exhibate public. I-aţi lăsat saitul pe mână şi răstoarnă aici mai tot ce-a făcut şi i-a tunat prin cap în fiecare zi. Şi ce vedeţi ? Vitejiile şi “filosofiile” lui Mărieş. Sus, jos, la stânga, la dreapta – dai de Mărieş ! Cu poze şi texte. Mai totul agramat şi complet ilogic. A schimbat şi statutul ca să rămână veşnic preşedinte. Păi, nu v-aţi săturat de un Ceauşescu ? Asta-i chiar culmea : îl multiplicăm pe Ceauşescu în asociaţiile care l-au răsturnat pe Ceauşescu !

 1. # Marinela pe 13 Jan 2012 la 11:32 pm

Daca sunt “copii” asta inseamna pana isi termina educatia, respectiv 25-26 ani. Cine vorbeste de mai mult? Eu cred ca ai inteles rau.

 1. # Şpagabondul pe 13 Jan 2012 la 11:39 pm

@Marinela
Da, doamnă, aşa-i corect : până la 26 ani, dacă sunt studenţi. Dar Mărieş spune cu totul altceva : “necondiţionat de vârstă” ! Cum asta, dacă toţi au peste 22 ani ?

 1. # Şpagabondul pe 14 Jan 2012 la 12:21 am

Dar asta-i o perlă mică-micuţă în producţia lui Mărieş. Sper că va rămâne anonimă şi fără efect. Sunt însă unele care au produs efecte grave. Unul extrem de dezagreabil este chiar opera prezentului sait. Rar vezi aşa ceva pe internet. Cel mai dezgustător e modul în care este siluită zilnic limba română. Totul e pulverizat cu praful ilogicului, al neputinţelor personale, cultului personalităţii şi anarhiei dusă la extrem. În memoria vizitatorului întâmplător rămân uimirea şi sila fără de leac. Asta transmite şi celor cu care acest vizitator intră în contact. Rezultatul îl vedeţi. Tăierea indemnizaţiei vine şi din binecunoscutul efect al picăturii chinezeşti.

 1. # George pe 14 Jan 2012 la 2:01 am

Cu regret si mahnire in suflet, constat inca o data ca manipularea revolutionarilor cu promisiuni desarte (facute de catre persoane din conducerea BNR si chiar si din aceasta Asociatie), functioneaza din plin.

Promisiunea acestora Presedintelui Romaniei, de a potoli “agitatia” revolutionarilor, este vizibila si deranjanta.

REVOLUTIONARI , NIMIC DIN ARANJAMENTELE CELOR CARE VA CONDUC ACUM, NU VA AVANTAJEAZA INTR-UN FEL!
AGITATIA PE LANGA PROMISIUNEA PDL, ESTE O DECIZIE FINALA !
LUPTATORII REMARCATI NU VOR MAI PRIMI NIMIC IN VIITOR !
TOTUL ESTE O MASCARADA PUSA LA PUNCT CU AJUTORUL UNOR ASA ZISI CONDUCATORI DE ASOCIATII !
VOR DOAR SA STOPEZE TAVALUGUL NEMULTUMIRILOR SOCIALE, CARE S-A PORNIT DIN PACATE IN ACEASTA SEARA IN FATA PALATULUI COTROCENI !
Puneti-va o singura intrebare, toti revolutionarii care citesc acest mesaj .
CINE SI DE CE EVITA, CA MISCAREA REVOLUTIONARA SA NU PARTICIPE IN STRADA ALATURI DE CETATENII DIN BUCURESTI, STRIGANDU-SI NEMULTUMIREA SI DEZGUSTUL ACTIUNILOR ACESTOR GUVERNANTI ?
CINE SE FACE VINOVAT DE ANULAREA DREPTURILOR CONFERITE DE LEGEA 341, INVOCAND NECESITATEA UNEI ASA ZISE “CURATENII”
IN RANDUL REVOLUTIONARILOR ?
IN CE LEGE, SE POT EMITE CERTIFICATE DE REVOLUTIONAR PENTRU LUPTATORII REMARCATI, ALTELE DECAT PRESCHIMBAREA CELOR DIN VECHEA LEGE 42?
CINE DORESTE SA TRANSFORME ASOCIATIILE DE REVOLUTIONARI IN FABRICI DE REVOLUTIONARI ?
Poate va raspunde-ti constiintei domniilor voastre cine sta in spatele acestei masinatiuni.
Astazi 14.01.2012, in jurul orelor 14, isi vor striga nemultumirea mii de romani care sau saturat sa mai ramana pasivi la MAREA MINICIUNA SI DEZINFORMARE a acestor guvernanti.
Poate in ceasul al doisprezecelea veti vedea adevarul despre aceasta manipulare.
REVOLUTIONARI, locul de protest nu se afla la PDL cu bilet de voie de la Cotroceni !
Locul vostru nu poate sa-l stabileasca NIMENI, dupa dorinta lui.

Voi sunteti OAMENI LIBERI IN TOATA TARA !

Prin sacrificiul vostru din DECEMBRIE 89, v-ati castigat acest drept, fara a fi nevoie de aprobari si acorduri.

Sloganul “VOM MURI SI VOM FI LIBERI” nu a fost scandat in 89, sa fie lasat mostenire acelor care au scapat cu viata din evenimente si sa ramana simpli spectatori la distrugerea neamului romanesc in prezent!

VENTI LA MITING SA APRINDEM FLACARA LIBERTATII DIN DECEMBRIE 89.

6.    # ionela pe 14 Jan 2012 la 7:56 am

Voi protesta non stop pina cind mi se va da inapoi ceea ce mi s-a confiscat.De ce mi s-a furat indemnizatia si foile de drum?.Nu o sa ma arunc de la etaj dar voi lupta pina cind mi se va face dreptate.Trebuia sa rezolve in procedura de urgenta problemele noastre si nu sa ne lase fara nici-un leu.Lor de ce nu li s-a taiat salariul?Vreau sa ni se faca dreptate.Nu pot sa traiesc din promisiuni. VREAU FAPTE!

 1. # Mihai1 pe 14 Jan 2012 la 10:16 am

Ionela , daca nu iesim in strada nu mai vedem nimic,

TOTI NE VIND, NU MAI PUTEM AVEA INCREDERE IN NIMENI,

 1. # moni pe 14 Jan 2012 la 10:28 am

copii de erou martiri suntem ff putini trebuie sa ne aparam drepturile pt care parintii nostri si-au dat viata,nu are pret pt noi pierderea suferita de decesul lor……cei care isi dau cu parerea nu stiu cum e sa cresti fara un parinte ei in fiecare an de craciun stau cu totii la masa alaturi de familie pe cand noi aprindem lumanari de 23 ani ………trebuie sa facem cv urmasilor!!!!!

 1. # albert pe 14 Jan 2012 la 10:57 am

Trebuia cerut pentru urmasii si nu copii eroilor.

Eu ma asteptam,ca tonomatele sa participe la o contramanifestatie. Dar,macar cu un microfon in mana sa-i intrebe pe oameni care-i problema.Si sa vada cum sint primiti.Care e reactia la vomiturile de pe sticla.Cred ca presedintele si-a dat seama ce greseala a facut cand a mers pe mina acestora.

 1. # Şpagabondul pe 14 Jan 2012 la 11:19 am

@moni
Deci vrei ca toţi “copiii” să ia indemnizaţie de urmaş cum fain gândit-a Mărieş : “necondiţionat de vârstă”. Întrebare : să fie şi la 80 de ani ?

 1. # deposedatu pe 14 Jan 2012 la 12:04 pm

Deputatilor din parlament care au votat impotriva noastra ar trebui sa le suspende si lor salariul pe un an.De ce sa suferim intotdeauna numai noi prostimea.Noi sintem poporul si vom lupta atit pentru drepturile noastre cit si pentru drepturile celor care mai dorm si acuma.ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU!

 1. # ioana p. am. pe 14 Jan 2012 la 1:02 pm

Cei care vb. despre copiii care primesc sau mai bine zis , primeau indemnizatie de urmas, stiu oare ce inseamna sa ai 10 ani si mama sa vina sa iti spuna , in ajun de craciun , ca tatal tau a fost impuscat si timp de 23 de ani , in fiecare zi de 24 decembrie tu sa mergi sa aprinzi lumanari la crucea parintelui tau , in timp ce alti copii imbodobesc bradul cu amandoi parintii? orice copil are nevoie de ambii parinti , nu doar de unul , care doar el stie cate sacrificii a facut sa te creasca singur . oare acei oameni stiu ce inseamna sa fii ironizat la scoala si sa fii numit copil de terorist ? chiar credeti ca este asa usor sa cresti cu gandul ca tatal tau sau mama ta nu mai este langa tine cand ai nevoie de ei? asa ca aceea indemnizatie nu este asa de mare lucru , pentru voi poate, insa pentru noi , copiii urmasi este un ajutor din partea parintelui care nu mai e printre sa ne poata ajuta . eu as prefera sa il fi avut pe tatal meu langa mine tot timpul acesta decat toate acele drepturi , care oricum sunt doar pentru unii . ar trebui sa luptam si noi copiii pentru drepturile noastre si nu sa ne lasam calcati in picioare de toti care ne desconsidera .

 1. # Membru asociaţie pe 14 Jan 2012 la 1:54 pm

Cer întrunirea de urgenţă a Consiliului Director al Asociaţiei 21 Decembrie 1989 pentru numirea unui preşedinte interimar. Cel actual, Teodor Mărieş, este într-o vădită incapacitate fizică şi psihică provocată de repetatele greve ale foamei. Manifestările exhibate şi pe acest sait arată clar că nu poate conduce asociaţia. Greva în care se află acum se apropie de 60 zile, dar şi de un sfârşit tragic. Suntem solidari şi responsabili de actele şi faptele oricărui membru. Medicul specialist vă poate explica ce se-ntâmplă cu mintea şi trupul omului ce se autoflagelează repetat şi atât de excesiv. Între conştienţă şi inconştienţă e un singur pas. Teodor Mărieş trebuie ajutat de urgenţă prin internare imediată, îngrijire şi tratament medical corespunzător.

Taguri social
Nu este nici un comentariu.