Acasa > Articole > Arhiva de Presa 2012 > Ileana Ciutan, noul preşedinte al Casei Naţionale de Pensii Publice: Primul meu gând se îndreaptă spre pensionari
Data 30/05/2012 07:34  Autor admin  Accesari 1274  Limba Global

www.oltenasul.ro/ileana-ciutan-noul-presedinte-al-casei-nationale-de-pensii-publice-primul-meu-gand-se-indreapta-spre-pensionari

Joi, 24 mai 2012

Ileana Ciutan, numită azi preşedinte al Casei Naţionale de Pensii se declară surprinsă de numire.

“Am primit cu surprindere vestea. Bineînţeles că ştiam că am fost propusă pentru aceastp funcţie, dar nu eram singura propunere. Primul meu gând se îndreaptă spre pensionari, pentru că avem de lucru serios în perioada următoare pentru ca pensionarii să-şi recupereze drepturile. Mă refer recuperarea retroactivă a contribuţiilor de sănătate. Pot să vă spun că mă încearcă şi un sentiment de regret, pentru că mă voi despărţi de colegii mei de la Casa Judeţeană de Pensii Dolj, alături de care am lucrat în această instituţie timp de 20 de ani, dar rămân în acelaşi sistem”, a declarat, pentru oltenasul.ro, Ileana Ciutan.

Comenatrii:

1. Ion Cohalm

Your comment is awaiting moderation.

Posted May 25, 2012 at 5:34 PM

Va rog sa ne spuneti ce aveti de gand cu indemnizatiile revolutionarilor? Ma refer la cele suspendate de P.D.L. in urma campaniei de denigrare a lor in mass-media de la noi. De la inceputul acestui an, urmasii eroilor martiri ai Revolutiei din Decembrie 1989 si luptatorii cu merite deosebite nu mai primesc drepturile prevazute de Legea recunostintei. Sunt victimele razbunarii pedelistilor si ale presedinteuli Traian Basescu pentru ca au fost principalii sustinatori ai protestelor care au dus la inlaturarea guvernarii pedeliste, respectiv guvernele Boc si Ungureanu. O sa lasati ca aceasta discriminare pe criterii politice, sau, mai de graba, aceasta razbunare politica mizerabila sa-si continue efectele si sub guvernarea Ponta, a U.S.L.? Ar fi socant sa-i pedepsiti si dumneavoastra, cei din U.S.L., pentru ca… v-au adus la putere!