Acasa > Articole > Arhiva de Presa 2012 > Salt înainte! Ileana Ciutan, de la Casa județeană de pensii la Casa Națională de Pensii publice
Data 30/05/2012 07:36  Autor admin  Accesari 1217  Limba Global

Joi, 24 mai 2012

Scris de Petre Cojocaru

BUCUREȘTI. Premierul Victor Ponta a numit-o în funcția de președinte al Casei Naționale de Pensii Publice pe craioveanca Ileana Ciutan, fostă șefă a Casei județene de Pensii Dolj. Numirea vine după schimbarea fostului președinte, Doina Pârcălabu.

Ileana Ciutan are două facultăți, ISE și Drept, precum și un master la Institutul Național de Administrație. La șefia Casei Județene de Pensii Dolj a venit în anul 2005, schmbându-l pe Marin Forțan.

În anul 2006, a apărut ca mediator în scandalul tinerilor pedeliști angajați la Casa de Pensii Dolj, precizând că nu a fost niciun fel de intervenție la concurs din partea politicului.

În urmă cu două săptămâni, numele noului preșdinte al CNPP a fost rostit și pe holurile Prefecturii, circulând zvonul că ar putea să devină prefect al județului.

Comenatrii:

Ion Cohalm 25 mai 2012

Posted May 25, 2012 at 5:34 PM

Va rog sa ne spuneti ce aveti de gand cu indemnizatiile revolutionarilor? Ma refer la cele suspendate de P.D.L. in urma campaniei de denigrare a lor in mass-media de la noi. De la inceputul acestui an, urmasii eroilor martiri ai Revolutiei din Decembrie 1989 si luptatorii cu merite deosebite nu mai primesc drepturile prevazute de Legea recunostintei. Sunt victimele razbunarii pedelistilor si ale presedinteuli Traian Basescu pentru ca au fost principalii sustinatori ai protestelor care au dus la inlaturarea guvernarii pedeliste, respectiv guvernele Boc si Ungureanu. O sa lasati ca aceasta discriminare pe criterii politice, sau, mai de graba, aceasta razbunare politica mizerabila sa-si continue efectele si sub guvernarea Ponta, a U.S.L.? Ar fi socant sa-i pedepsiti si dumneavoastra, cei din U.S.L., pentru ca… v-au adus la putere!