Acasa > Articole > Arhiva de Presa 2012 > Hidrosind dă în judecată CA

Marti, 19 iunie 2012

Hidrosind dă în judecată CA

de L.M.

Sindicatele din Hidroelectrica au anunţat că “vor face plângere penală împotriva membrilor CA pentru subminarea economiei naţionale”, se arată într-un comunicat al Hidrosind.

Decizia este determinată de intrarea Hidroelectrica în insolvenţă, măsură pe care sindicaliştii o consideră “cu caracter profund antiromânesc şi nicidecum îndreptată împotriva «băieţilor deştepţi», cum se încearcă să se inducă opiniei publice”, precizează comunicatul. Sindicaliştii au anunţat că decizia CA a dus la o grevă spontană în companie. “Urmările vor fi greu de stăpânit”, arată comunicatul.

“Răspicat, solicităm CSAT, preşedintelui României, primului-ministru să intervină în acest amatorism economic şi să garanteze numirea în fruntea Hidroelectrica a unor persoane din interiorul acesteia, care să aibă libertatea garantată de preşedinte şi prim-ministru de a lua decizii în afara constrângerilor politice”, completează comunicatul.