Portalul :: Sindical

                 Acasa > Articole > Arhiva de Presa 1997 > CNSLR Fratia atrage atentia Guvernului
CNSLR Fratia atrage atentia Guvernului
Data 22/10/2010 16:00  Autor admin  Accesari 1043  Limba Global

Luni, 17 noiembrie 1997

CNSLR Fratia atrage atentia Guvernului ca starea de nemultumire a populatiei a atins cote grave

La marsul de protest organizat de CNSLR Fratia pe 20 noiembrie vor participa cel putin 30000 de persoane, afirma presedintele Confederatiei, Pavel Todoran. De asemenea, vor mai participa aproximativ 160 de autobuze care vor intra in Bucuresti pe trei artere principale: autostrada Bucuresti - Pitesti, Colentina si Bucuresti - Ploiesti. O alta coloana cu autobuze din Bucuresti va porni din zona Vacaresti. Toate cele patru coloane se vor intalni in Piata Revolutiei, unde se vor strange si coloanele de manifestanti care vor porni din sapte puncte ale Capitalei.

Presedintele CNSLR Fratia, Pavel Todoran doreste ca acest miting sa fie luat in seama de Guvern. „Noi nu am vrea ca guvernantii sa stea foarte linistiti ca trece o trupa de domnisoare si flutura maturele prin fata Guvernului. Este o actiune serioasa. Starea de nemultumire este grava si vrem sa atragem atentia guvernantilor in modul specific sindical ca nu ar trebui sa se mai joace cu noi“.

Sindicalistii din CNSLR Fratia acuza Guvernul ca nu a luat masuri care sa conduca la o relansare a economiei, nu a reusit sa reduca fiscalitatea si impozitul pe salariu si sa elimine blocajul financiar.


Nu este nici un comentariu.