Acasa > Articole > Arhiva de Presa 2012 > „Procurorii luptă pentru credinţa Ă®n Băsescu”
„Procurorii luptă pentru credinţa Ă®n Băsescu”
Data 27/10/2012 12:51  Autor justitie  Accesari 511  Limba Global

Luni, 20 august 2012

Procurorii luptă pentru credinţa în Băsescu”

Fostul premier Adrian Năstase comentat din închi­soare hăituirea oamenilor care au votat la referendum. „S-ar putea să nu fie adevă­rat, dar e posibil ca, obser­vând creşterea exponenţială a membrilor sectelor reli­gioase în România, procuro­rii să fi plecat - precum spa­niolii în America de Sud, în urmă cu trei secole - cu Bi­blia în mână - să lupte pen­tru dreapta credinţă.

Pentru credinţa în Traian Băsescu. Părerea mea... Adevăraţi misionari, procu­rorii au mers, din poartă în poartă, să lupte împotriva ereziilor constituţionale.

Un număr important de procurori, inclusiv dintre cei 143+137 + 97+ 165+ 145 + 170+ 137 + 95, numiţi în perioada 2005 - 2012 de că­tre Traian Băsescu, prin de­cret prezidenţial, au descins, în calitate de apostoli ai ade­vărului, în curţile oamenilor, din dorinţa de a nu-i pune pe drumuri pe „făptuitori" - citându-i la sediul instituţiei -şi să nu-i pună nici la chel­tuieli, obligându-i să-şi ia un avocat." scrie Adrian Năsta­se pe blogul personal.