Acasa > Profil de sindicalist şpăgar : "Marius Petcu este lacom de bani şi lipsit de scrupule" pag 2

6 ianuarie, 11:22. Bibi

Tot respectul ptr. titus, problema este ca cei fara gindire tip csaba sunt f. multi, de aici si insuccesul nostru in politica. Acum se incearca , timid, a se face ceva normal in tara asta, dar coruptia este cu brate f. largi.Marii delapidori scapa , nu li se confisca averile, ei sunt doar putin inchisi, atunci se merita. Ptr. fiecare "tun" de milioane se merita putini ani de puscarie.Afara de Bercea Mondial care sta inca la puscarie si ia demolat niste case, restul sunt liberi si cu pungile si mai umflate.

6 ianuarie, 06:07. doru

liderii sindicali din invatamant de exemplu sunt 95% corupti! Scopul lor este sa invarta afaceri, sa-si promoveze favoritii si sa castige ceve de pe urma functiei. Ma mir ca profesorii nu-si aleg lideri macar cinstiti. Cunosc un caz care favorizeaza obtinerea ore de predare ca si formator pentru cadrele didactice de favoruri sexuale(fenomenul e mai frecvent pe linie sexuala decat cel cu banii). Daca DNA ar urmari convorbirile telefonice chiar si retroactiv, ale acetor lideri ar avea suficiente dovezi. Pe cand si profesorii vor avea lideri care sa-i reprezinte?

6 ianuarie, 09:30. marty

dar de anton hadar ce zici, sau de bobulescu, care acum a intrat in adormire ... nu sunt tot cadre didactice, din alea fictive care dau din coate in scheme de promovare si pt ei si pt neveste si copii ... si pt tot neamu lor ... mare gurist hadar anton, se lauda ca a luat premii la geneva cu inventiile facute de altii ... acuma iese pe sticla si nu-i mai ajunge politehnica, a incalecat pe caii mari ai conflictelor de interese .... si el si androneasca ....pic de bun simt si limita nu au ... si sunt cadre didactice, nu ?

6 ianuarie, 05:28. SCRUPULOSU'

Priviti-i pe toti liderii sindicali(nu chiar toti,ci 95%din ei)si dati-mi un exemplu/nume de om care sa arate a persoana care chiar a muncit(sau inca munceste)mai mult de citiva ani,la tinerete(cind era un taran prost,cirpa-n cur,venit la oras sa se pricopseasca)-toti sint niste maldare de sunci,gusi,falci,cefe si cururi late,niste aratari slinoase,de drojdieri din marginea unui oras mai mare(mahala)-si astia se vor reprezentantii clasei proletare(cit de prost sa fii si sa te lasi imbirligat de un jegos cu gura mare-si sa-l mai si platesti ptr. prosteala servita-imi apar vrajitoarele si Zavoranca,daca ma uit mai bine)!
Latraii astia sint pe mina cu patronii,directorii sau alti sefi cu putere de decizie,fac tot felul de afaceri cu astia si toata lumea-i multumita(lumea lor,a celor de deasupra,nu a celor multi si fraieri)-daca se-mpute treaba si fac fraierii galagie,se rezolva,mergem la Buc.,urlam la guvern,bagam o bere si un pinguin,ne distram,ziua se plateste(doar a rezolvat ideru'-ca e baiat bun)si de-a doua zi,totul e ca inainte si fraierii relaxati si mindrii c-au fost la mitingeala si au injurat guvernul-uraaa!

Asa ca,dragi tovarasi si pretini,nu va mirati ca liderii de sindicat au averi de milioane-ca datorita prostilor sint acolo sus si,daca tot sint acolo.de ce sa nu profite,ca doar de asta au venit taranii la oras-sa se pricopseasca-si au reusit,iar vreo 2-3 ani de pirnaie nici nu se vor simti daca averile ramin neatinse-si vor ramine,ca vor fi donate,vor fi divorturi in care se vor pierde multe bunuri in favoarea ex-sotiei,etc.etc.!

6 ianuarie, 04:28. dorel

asa cum tovarasul ponta, doctor in drept, sef de partid, de stanga, al saracilor, muncitorilor, taranilor, sfideaza romanii prin hobyul lui de sute de mii de euro, asa sfida sindicalistul sef petcu, cu sepcuta lui la mitinguri, pe sindicalistii lui

6 ianuarie, 04:04. dorel

asa cum ponta, doctor in drept, sef de partid de stanga, reprezinta taranii, muncitorii, saracii, ii sfideaza prin participarea la raliuri, asa sfida si seful de sindicat petcu pe sindicalistii lui

6 ianuarie, 02:54. cucu

Trebuie confiscata toata averea . Legea 18 a lui Ceausaescu !!! Nu cred ca din salariu de "sindicalist" putea sa traiasca dar si sa acumuleze atata avere. Probabil din cei 7 ani va face mai putin de jumatate si va fi eliberat pentru "buna purtare". Apoi se va folosi de averea obtinuta prin spaga pana la sfarsitul zilelor. Traind ca un "belfer".

6 ianuarie, 05:43. iulia

sa nu-i mai dea drumu'...ca am primit bonuri cadou de 30 de lei de la sanitas!!!! de craciun.