Portalul :: Sindical

                 Acasa > Străinii ne cumpără ţara la hectar pag 6
Arrow Str

Balamuc la 9 mai, 10:23 a spus:

CEUASESCU VA RAMANE IN ISTORIE MAI MARE SI CA STEFAN CEL MARE...................VOM AJUNGE MILOGII MILOGILOR,DUPA CE VINDEM SI CHILOZTII DE PE NOI

 

Andrei la 9 mai, 10:27 a spus:

da, ceasca va ramane ca mare conducator doar in balamucul din mintea goala a unora ca tine. vei fi vreodata capabil sa intelegi ca cei care ne (-au) vandut tara la bucata sunt exact produsul epocii ceausescu? sunt oamenii pe care ceausescu se baza? ca fara el ei ar fi fost niste neica nimeni?

 

Balamuc la 9 mai, 10:29 a spus:

mintea nebunului adevar graieste

 

Replica la 9 mai, 11:05 a spus:

Sunt produsul inavutirii cu orice pret, caracteristic fomistilor aparuti dupa '89.. Crezi ca Epoca, pe care cu legitima mandrie patriotica, o numim "EPOCA NICOLAE CEAUSESCU", urmarea asta ? Mai vorbim peste 50 de ani. Sa vedem ce vor scrie istoricii atunci.

 

Andrei la 9 mai, 12:16 a spus:

nu esti decat inca unul din cei care nu vor sa vada istoria asa cum a fost ea si retin doar ce le convine

mai invata istorie si mai citeste. de ex, cartea lui Gheorghe Florescu, "memoriile unui cafegiu" acolo sunt descrise cu lux de amanunte retelele securitatii care drenau produsele de lux, carnea, fructele exotice spre interesul propriu

epoca lu ceasca e motiv de mandrie??? ori esti total handicapat ori esti rau intentionat. cred ca amandoua

 

Constantin la 9 mai, 10:22 a spus:

Sa nu se teama nimeni. Conform prevederilor Constitutiei Romaniei, TERENUL nu poate fi vandut strainilor. Intre a ARENDA si a VINDE este mare diferenta. 

Consultati un specialist in acest domeniu si veti vedea ca am DREPTATE.

 

Desteapa-Te Romane ! la 9 mai, 10:02 a spus:

Legea care piermite vanzarea pamantului romanesc la straini e o Crima Nationala.In lume deja se cunosc efectele globalizarii si sunt conducatori care au spus STOP la invazia monopulurilor /Agricultura taranului roman este sau poate fi ecologica /Nu e o mare cinste ca Romanul sa fie Handicapatul Uniunii Europe.Toate natiile au defecte mai mari decat a Romanilor dar nu se lauda cu ele in Piata.Desteaptate romane si nu aruncati VALORILE NATIONALE/ UNIUNEA EUROPEANA NU ARE MULTE ZILE

 

Alex la 9 mai, 10:39 a spus:

@desteapta-te: si de ce as renunta eu, ca roman, la dreptul meu de a cumpara teren in spania? doar asa ca sa iti satisfaci tu obsesiile cretinoide? tu chiar ne crezi pe toti la fel de prosti ca tine?

 

Replica la 9 mai, 11:07 a spus:

Da, corect, bine zis. Se poate cumpara si o locatie de veci. O fi scump ?

 

Alex la 9 mai, 11:15 a spus:

@replica: inca nu m-am interesat. dar e o idee buna. prefer, atunci cand voi muri, sa fiu ingropat intr-un pamant ingrijit de oameni harnici si onesti, nu intr-unul locuit de lenesi si hoti.


apropo de comentariul tau, tie ti se pare ca o sa scapi de doamna cu coasa? eh, spera...

 

Dan la 9 mai, 09:51 a spus:

A-u lasat Romania fara fabrici si uzine ,ajunse la turci drept fier vechi.Oamenii care lucrau si producea-u in ele ,au ramas fara servici,iar acum i-i lasati si fara piine. Bravo voua conducatori interesati decit de propria persoana. Romania inca va suporta.

 

Marcu la 9 mai, 10:12 a spus:

Dane, noi l-am omorat pe Ceausescu pt ca nu ne convenea sa stam la cozi la mancare si in frig iarna in casa, chiar daca aveam toti de lucru si case. Acum tu la ce te asteptai, sa vina alt conducator mai bun care sa ne dea si caldura si mancare, pe langa loc de munca si casa? Pentru binele tau si al tuturor celorlalti care mai asteapta asta, accepta ca nimeni nu va veni sa iti dea nimic, trebuie sa te zbati singur, sa inveti sa scrii corect (de exemplu), sa inveti o meserie utila (zugrav, de exemplu) si sa pui osul la treaba. Uite, eu nu cunosc niciun zugrav bun meserias care sa fie si sarac, ba din contra, au bani mai multi decat un director de la primarie


Hai, mai lasati lacrimile si puneti mana la treaba, ca e de lucru. Doar puturosii sunt someri.

 

Dani Lupea la 9 mai, 10:16 a spus:

AM PRIETENI MULTI ZUGRAVI DE CALITATE.. MAJORITATEA MURITORI DE FOAME DE CAND CU CRIZA ASTA IN CARE NIMENI NU MAI CUMPARA APARTAMENTE..CANTA LA ALTA MASA..

 

Alex la 9 mai, 10:43 a spus:

@dani lupea: si? nu mai exista alte meserii in care sa se recalifice? sa scada pretul manoperei, daca nu.

sau vrei sa ne schimbam noi, restul lumii, de dragul catorva lenesi fuduli?

 

Continuare ....