Acasa > Străinii ne cumpără ţara la hectar pag 8
Arrow Str

Gogu la 9 mai, 09:08 a spus:

cum ma este normal ??? ce afacut bun aceasta UE ??? de cand asteptam cu totii cu mmana intinsa sa nnedea ca cei de la OMV ??!! asa prost esti ???? care ue ? nu vezi ca totul este gandit de panaramele din UE ca sa termine alte suprematii si sa ramana numai 2-3 tari care sa dirijeze in europa -- cum a fost distrusa sistematic industria ???? cum au terminat cele mai mari combinate de cresterea poriclor din europa ??? cum a terminat exportul nostru catre tarile arabe de grane , berbecuti , altele -- cum cum , cum .... ?

Alex la 9 mai, 09:30 a spus:

@gogu: pai daca tot ce stii si vrei sa faci este sa astepti sa iti dea altii, atunci nu meriti nimic mai bun decat sa crapi de foame. ca de prostie, desi ai merita, nu se prea intampla...

ce te impiedica pe tine sa cumperi teren *in locul* strainilor? ce te impiedica pe tinesa cumperi actiuni si companii, iata, inclusiv in america? ce te impiedica pe tine sa cumperi teren in alta parte?

nimic altceva decat ochelarii tai de cal. care te impiedica sa vezi si cat de prost esti.

2150 la 9 mai, 09:56 a spus:

2150 - sfarsitul romanilor...
salwatiromania.wordpress.com/

X-Man la 9 mai, 10:13 a spus:

Nu-ti mai bate capul cu toti imbecilii care au comment-uri negative . Ai perfecta dreptate ! Astia prefera sa stea la umbra , tolaniti pe prispa casei langa o fiola de tzuica din pufoaica si in contemplatia unui teren arid plin de balarii , pungi de plastic si hartii ...

Romanu-I Prost Dar E Fudul la 9 mai, 08:52 a spus:

SA VINA INVESTITORI !!! SA VINA INVESTITORI !!! sa vina sa ne cumpere toate bogatiile
si sa ne faca pe noi, romanii, sclavi in tara noastra ca meritam si ne place

Alex la 9 mai, 09:32 a spus:

@romanu-i prost dar etc.: o intrebare simpla: ce ii impiedica pe romani sa isi munceasca terenurile cu spor, sa exporte mult, iar terenurile astfel lucrate sa fie inca si mai scumpe (caci mai productive si mai valoroase) decat cele din olanda, spania, franta etc.?

raspuns: LENEA. si PROSTIA.

2150 la 9 mai, 09:56 a spus:

2150 - sfarsitul romanilor...
salwatiromania.wordpress.com/romaniatrezeste-te/

Prostu la 9 mai, 11:32 a spus:

saracia si proasta guvernare ii impiedica pe romani sa munceasca!

Alex la 9 mai, 11:43 a spus:

@prostu: pai cine guverneaza? nu politicienii alesi chiar de romani? te pomenesti ca alte popoare au fost blagoslovite de la bun inceput cu politicieni de mana-ntai, nu au mai trebuit sa faca efortul de a si-i alege?

dumneata esti dintre romanii plini de pretentii, de scuze si de invidie.

Nea Costel la 9 mai, 08:49 a spus:

de la bula imobiliaru la bula agricultorul..
o sa se dezumfle si asta in curand

Remus la 9 mai, 08:47 a spus:

PASTRATI TERENUL PENTRU URMASII VOSTRI. JIDANII ASTIA SI-AU PUS IN GIND SA NE STEARGA DE PE HARTA.

Stanciu la 9 mai, 08:55 a spus:

Vezi insa ca toti jidanii astia sunt de fapt arabi si olandezi si francezi si germani si in curand -chinezi. Numai tu ai ramas acelasi.

Remus la 9 mai, 08:46 a spus:

NU MAI VINDETI TEREN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alex la 9 mai, 09:27 a spus:

@remus: nu e asa ca te simti teribil de altruist si de intelectual manifestand pretentii numai de la altii? de ce nu oferi dumneata un pret mai bun decat ofera strainii, daca iti arde buza?

a, sau dumneata nu esti cu sacrificiile, numai cu heirupul. altii sa nu vanda (si sa moara de foame), altii sa munceasca (si sa nu lase in paragina) etc.

ce imi placeti mie astia ca tine, gura mare si fapte ioc. din cauza voastra am ajuns sa urasc meleagurile alea (ma rog, nu meleagurile, ci populatia de pe ele care iti seamana).

Continuare ...