Portalul :: Sindical

                 Acasa > SRI contraataca: MRU, numit premier de companii americane cu interese in Romania pag 3

7 iunie, 15:20. M.v.R.

Un nationalism sanatos in interiorul propriilor frontiere si fara a destepta demonii trecutului este de dorit, impotriva tendintelor "mestecaului" european impus care, se vede clar unde ne-a adus...

  •  

7 iunie, 15:23. Popovici Constantin

Bravo a trecut mult timp pana ai inteles si cu parere de rau trebuie sa te votez pentru ca aici ai dreptate.

  •  

7 iunie, 16:22. Valeriu

suge-pula ungurilor fascisti de la Buda!

  •  

7 iunie, 17:45. hans blater

daca ue nu oferea mii de locuri de munca pentru romani atunci in ro exista o permanenta stare de nervozitate.tot ce a avut tara asta mai de valoare au furat rusi.
dar daca ue se implica prin absurd in problemele noastre interne favorizand pe hunguri atunci cred ca putem renunta la aceasta uniune.

dar si la unitate in diversitate.

 

7 iunie, 15:12. Popovici Constantin

E reactia Ungariei impotriva globalismului impus de UE.Deci cutia pandorei a fost deschisa si in curand o sa inceapa antipatia intre rase , aici gresesc rau americanii pentru ca infiintarea SUA nu se poate asemana cu formarea UE ,invazia musulmana si a altor rase care nu au nimic in comun cu Europa.Declinul lent dar sigur al UE e garantat.

Ce frumoasa era lumea odata...acum toata amestecatura asta care o vor globalistii ..doreste cineva sa se sacrifice pentru UE? :)))

  •  

7 iunie, 16:23. Valeriu

suge-pula fascistilor de la Buda si lui Vadim din Bucales daca nu iti place globalismul!

 

7 iunie, 15:10. Goie-Diaspora

Ca sa vedeti cum calitatea de membru UE si/sau NATO nu are nici o legatura cu politica nationala a fiecarui stat. Ungurii fac ce vor si li se rupe-n paispe de UE si NATO.....

  •  

7 iunie, 15:20. Popovici Constantin

Cu UE se vede clar ca e un esec , e un bolnav care nu reuseste sa-si revina are sistemul imunitar distrus nici macar format si deboleta la speculatiile financiare wall street a fost fatala.Speculatiile financiare Wall Street seamana mult cu S.I.D.A la oameni.Inainte tarile din Europa erau protejate prin monede diverse un fel de camere izolate intr-un submarin sau vas ca Titanic.Acum cu moneda unica tunuri speculative de la consolele speculative par ceva normal.In paralel China si Rusia se dezvolta si sunt pregatite la orice fel de speculatii financiare.

    •  

7 iunie, 15:22. Popovici Constantin

erata:deboleta=slabiciunea ....amestec limbile astea shaize :)))

      •  

7 iunie, 16:24. Valeriu

esti creetin-comunist-imputit! Mars la munca asistat social!