Portalul :: Sindical

                 Acasa > Articole > Arhiva de Presa 2011 > Ialomitianu spune ca sunt bani suficienti pentru pensii si salarii
Ialomitianu spune ca sunt bani suficienti pentru pensii si salarii
Data 02/02/2011 11:32  Autor admin  Accesari 678  Limba Global


www.romanialibera.ro/bani-afaceri/banii-mei/ialomitianu-spune-ca-sunt-bani-suficienti-pentru-pensii-si-salarii-in-acest-an-si-anul-viitor-215167.html
Luni, 31 ianuarie 2011

Ialomiţianu spune că sunt bani suficienţi pentru pensii şi salarii, în acest an şi anul viitor

de VICTOR TURȘAN


(Foto: Mediafax)

Ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, a declarat, luni, că România are bani suficienţi pentru salarii şi pensii, precizând că "în acest an sunt premisele de a ieşi din recesiune" şi că acest lucru se vede după încasările la buget şi indicatori, informează Mediafax.

Ialomiţianu a fost întrebat dacă mai sunt bani pentru salarii şi pensii pentru anul acesta şi anul viitor.

"Avem, avem suficienţi. Şi pentru la anul, pentru că economia funcţionează. Avem bani, sigur, sigur că noi ne dorim să ieşim din recesiune şi cred că în anul acesta sunt premisele de a ieşi din recesiune", a spus ministrul Finanţelor, înainte de şedinţa BPN al PDL.

Întrebat după ce şi-a dat seama că "sunt premise de a ieşi din recesiune", ministrul de Finanţe a spus că acest lucru se vede "după încasările la buget şi indicatori - exportul".

"După încasările la buget şi indicatori - exportul - şi oferim anul acesta mai mulţi bani pentru investiţii ca să asigure multiplicarea în economie", a adăugat Ialomiţianu.

La şedinţa BPN al PDL participă şi premierul Emil Boc.

 

 

 

Nu este nici un comentariu.