Portalul :: Sindical

                 Acasa > Articole > Aliante > CFR-istii intra miercuri in greva
CFR-istii intra miercuri in greva
Data 15/03/2011 09:48  Autor admin  Accesari 995  Limba Global


www.adevarul.ro/locale/constanta/CFR-istii_intra_miercuri_in_greva_0_442156041.html
Vineri, 11 martie 2011


CFR-iştii intră miercuri în grevă

Ioana Popa

Nemulţumirea angajaţilor CFR este faptul că nu le-au fost încă prelungite contractele colective de muncă. „Noi am fi trebuit să semnăm contractele până la 31 ianuarie. Este martie şi încă nu ne-au fost date la semnat“, a declarat Gheorghe Victoraş, liderul Sindicatului Mişcare Comercial şi cadrul CFR.

„Miercuri, între orele 7.00 şi 9.00 nu circulă niciun tren pe reţeaua de cale ferată din ţară, aşa că greva nu va afecta transportul de persoane“, spune Victoraş.

Pe lângă lipsa contractului de muncă, o altă nemulţumire a ferociarilor este aceea a instabilităţii locului de muncă. „Noi vrem să nu se facă alte modificări suplimentare faţă de contractul de anul trecut. Deja am auzit că sunt planificate alte disponibilizări şi ne vom vedea în situaţia de a nu mai face faţă la locul de muncă. Acum muncim ore suplimentare cu miile şi nu se dau bani pe ele, ci se face compensare cu zile libere. Este un cerc vicios care nu se mai termină“, spune liderul sindical constănţean.

Comentarii

·         tica 2011-03-11 12:28:39Mai fratilor de la CFR voi sunteti tot timpul in greva asa ca nu e ceva nou .Spun asta deoarece sunteti o gloata de functionari la citiva muncitori care au mai ramas si nu faceti nimic ca nu aveti ce , da este adevarat ca muncitorii lucreaza dar si ei nu prea mai au ce asa de mult de lucru ,pierd si ei timpul cum pot sa treaca orele de program . NU mai zic de functionari care se calca in picioare si plimba cite o hirtie sau de cind s-au dotat cu calculatoare pierd timpul cu jocuri cu filme etc. ASa ca treceti si munciti nu mai hamaiti atita si repede la greva ,sa se faca privatizare si care lucra bine care nu afara si atunci o sa vedeti rentabilitate .

·         alina2011-03-11 14:06:23MOLEA hotul hotiilor din cauza lui MOLEA nu se face greva generala ca ii este frica ca i scoate Basescu dosarul si l baga la mititica langa cumatrul Bercea

·         x2011-03-11 14:12:38de unde ati auzit voi de greva ptca ceferistii nu stiu mare lucru, iar va bagati voi presa ca musca in kakat

·         cucu2011-03-11 19:27:57Cea mai mare diversiune facuta de liderii sindicali. Opreste deplasarea sindicalistilor care vin din tara cu trenul pe calea ferata la Bucuresti pentru a protesta in ziua de miercuri ,cand se discuta in Parlament ,motiunea contra votarii noului cod al muncii.O "lucratura " facuta de Guvernul Boc in cardasie cu liderii sindicali,Molea,Aldea,Victoras si altii. Vanzatorilor!!!

·         MELINTE2011-03-12 09:52:19CU FRATICA SI CU MOLEA ION IN FRUNTE , VOM AVEA VICTORII MULTE , LA FURAT . RUSINE HOTILOR DE LA SINDICAT !

·         gianina2011-03-12 09:57:14MOLEA ION , MARELE SINDICALIST CFR , PSD-IST CONVINS, ARE O AVERE , SE SPUNE , DE CIRCA 5 MILIOANE DE EURO, INTERESANT, SA TOT FI LIDER LA CFR.

 

Nu este nici un comentariu.