Acasa > Articole > Arhiva de Presa 2011 > Codrin Stefanescu a demisionat din PRM
Codrin Stefanescu a demisionat din PRM
Data 20/04/2011 21:47  Autor admin  Accesari 753  Limba Global

www.adevarul.ro/actualitate/politica/Codrin-Stefanescu-demisie-PRM_0_465553649.html
Marți 19 aprilie 2011

Codrin Ştefănescu a demisionat din PRM

Autor: Iulian Ioncea

FOTO: CLIK Codrin Ștefănescu

Vicepreşedintele PRM, Codrin Ştefănescu, şi-a anunţat demisia din toate funcţiile deţinute în cadrul Partidului România Mare, dar a precizat că rămâne un adversar al lui Traian Băsescu.

Codrin Ştefănescu a făcut acest anunţ prin intermediul unui comunicat, afirmând că nu va face niciodată vreo înţelegere cu PDL. „Anunţ că, începând de astăzi, 19 aprilie a.c., am demisionat din PRM şi, implicit, din toate funcţiile deţinute în cadrul acestui partid. Reconfirm faptul că rămân pentru totdeauna un adversar declarat al PDL, al camarilei grupate în jurul lui Traian Băsescu, precum şi al structurilor de tip mafiot care, practic, coordonează astăzi, prin Guvern, genocidul social, economic şi cultural. Nu sunt şi nu voi face parte vreodată din nicio înţelegere politico-economică cu partidul de guvernământ. Refuz acest lucru, începând cu referendumul de la Capitală şi până la ofertele de tip", a precizat Ştefănescu.

Comentarii:

kalin2011-04-19 12:33:51Băsescu deci nu poate nici pe mai departe să doarmă liniştit- chiar şi după demisia din PRM, redutabilul Ştefănescu tot adversar îi rămâne...

Vally2011-04-19 13:09:09Codrine, orice ai face, tot un NETREBNIC TRASEIST rămâi.!! Nu-i iau apărarea lui Băsescu; nici eu nu-l am la inimă, dar îţi CONDAMN cu vehemenţă COMPORTAMENTUL PENIBIL, DEMAGOGIA şi ÎNGÂMFAREA pe care le afişezi când apari pe sticlă. FEREŞTE-TE să mai apari, dacă îţi pare rău de --- ---rudele apropiate.!!! Politica îţi este o pălărie prea mare.!!!

Mircea2011-04-19 13:13:46PRM a apus! Mulţi au plecat la PC sau PSD, unii la PNL! PRM-ul este pe patul de moarte!

doru2011-04-19 13:17:51Cine dracu este si pacaliciul asta ?!?!

Sorin2011-04-19 13:18:31Paguba-n ciuperci. totusi, daca publicarati stirea, fiti mai exhaustivi: Care-i motivul plecarii sale din PRM? Prin faptul ca el anunta ca ramane un adversar al lui Basescu si al camarilei bla bla bla... este un mesaj ca ar vrea sa intre in PSD sau PNL.