Portalul :: Sindical

                 Acasa > Străinii ne cumpără ţara la hectar pag 4
Arrow Str

Zoro la 9 mai, 13:10 a spus:

- NORMAL-PERFECT,o tara ca ROMANIA-ce permite tuturor strainilor si mai putin s-au deloc roma-
nilor sa beneficieze de pamanturile agricole fertile si biologice- ce sa zicem decat BRAVO MAGARILOR DIN GUVERNELE TRADATOARE !- CATI ROMANI POSEDA TERITORII IN STRAINATATE
si cati romani sunt patroni de ferme s-au intreprinderi?,Statistic si sudiile arata un numar infim si foarte redus= 0,0-in strainatate si mai ales in EUROPA -NU SE VAND SI NU SE CEDEAZA TERENURI AGRICOLE-si nu la orice vinitic emigrant strain.-AICI LEGILE SUNT ASPRE FATA DE
TERITORIU SI CASA !-IN COMPARATIE CU ROMANIA ESTE EL DORADO-UL INAMICILOR IMPERIALISTI -MONOPOLISTI CE INGENUNCHIAZA LA EL ACASA AGRICULTORUL SI MUNCITORUL ROMAN TRADAT DE CONDUCATORII SI ADMINISTRATIA LOCALA VANDUTA;ia zi?

 

Ghio la 9 mai, 13:41 a spus:

Bai Zoro (sau Prizonierii Sistemului) du-te bah si vomita la alta masa, bolshevic nenorocit! Nu-ti cunosti nici limba materna, ca sa nu mai vorbim de gramatica... papagalule!

 

SOCRATES la 9 mai, 13:44 a spus:

Majoritatea Statelor si Guvernelor incurajeaza agricultura locala prin subventii/In Romania s-a distrus industria locala si acum agricultura.De ce nu este incurajat taranul roman ???Produsele lui sunt ecologice.Oare Romanul se vrea sluga la straini ?Ceausescu a facut si Industrie si Agricultura moderna in numai 25 de ani cu aceiasi Romani.Si ce-au facut guvernele dupa revolutie ???

 

Haha la 9 mai, 13:10 a spus:

rominu a gasit faieru :))) 

tarina aia , ogorul, este infestat cu de toate . pinzele de apa mustesc, azot si chimicale cit cuprinde, culturi gresite ca in zona sahel ca nici maracini nu mai cresc si canerul este in ro la el acasa.

dar poate vor reveni patroni astia versati la origini adica la balegar si gainat.

 

VASILE BUDACU la 9 mai, 11:31 a spus:

Mai oameni buni decat sa criticati , mai bine toti cei de mai sus sa puna fiecare cate 10000euro sa faca o asociatie sa cumpere terenuri si sa le cultive . Daca e asa usor.......... .Pe urma sa traga cuncluziile si sa vada ce inseamna piata agricola ,,libera'' in romania (adica mafia agricola)
Daca reusiti am tot respectul pt dv.
Vad ca toatra lumea spune ca romanul nu vrea sa munceasca.
Presupun ca dv. doriti sa munciti deci succesul e asigurat!!!!!!!!!!!!!
Mult succes

 

Alex la 9 mai, 11:48 a spus:

@vasile budacu: si sa inteleg ca mafia agricola nu cuprinde romani, nu? romanii sunt niste ingerasi!

sa inteleg ca politicienii si judecatorii si politistii corupti care permit existenta respectivei mafii nu sunt romani. caci romanii, asa cum stim, sunt harnici si muncitori si cinstiti, nu s-ar preta la asa ceva.

si nici alegatorii care isi vand votul pentru o sticla de ulei si ii daore in cot ca il voteaza pe cel mai hot nu sunt romani, nu! romanii sunt niste alegatori extrem de educati, de interesati, de cultivati, care nu voteaza dupa "cadouri", dimpotriva, acestea le repugna!

te si miri cum tara e plina de destepti, inteligenti, harnici si onesti dar se fura si se leneveste intruna.

 

Frustratu la 9 mai, 13:03 a spus:

EXACT!

 

GEORGE la 9 mai, 11:06 a spus:

CONCLUZIA !!!

VOTATI ______=========== PP-DD ===========__________

la toate alegerile :))))))) HAI DANUTZ !!!!!!!!!!

 

Andrei la 9 mai, 13:07 a spus:

spanzura-te!!! si ia-l si pe danut

 

Tira Misu la 9 mai, 11:03 a spus:

Habar n-am de ce sinteti asa de porniti! Lasati sa vina si sa cumpere, important PENTRU TOATA LUMEA e sa se produca ceva, nu sa stea terenul nefolosit. Taranul roman cu pamint putin nu poate produce atit cit sa fie eficient. La fel e si in alte tari EU. Taranul roman poate produce eventual bio, dar din pacate nu exista o piata puternica pentru asa ceva. Consumatorii vor sa plateasca cit mai putin pe produsele din magazine. Cetateanul nu e dispus sa scoata mai mult din buzunar, e prea prost sa inteleaga ca e vorba de burta, de sanatatea lui la urma-urmei. Dar daca vin investitori din afara, ei vor produce, tara va exporta si nivelul de trai va creste. Din pacate in agricultura viitorului nu prea vor fi locuri de munca, se va lucra cu masini si chimicale. Dar politicienii vor da legi ca din ce se produce, mare parte din alimente sa se proceseze si sa ramina in Ro, doar excedentul sa mearga la export. Iar nationalistilor le spun: pot sa cumpere strainii cit vor, cind vor. O nationalizare se poate face oricind. S-a facut si la noi, o fac unele state chiar si astazi.

 

Păi.DA la 9 mai, 10:50 a spus:

... păi înainte ne furau şi devastau tovarăşii şi acum fraţii lor din vest ! pardun, mai e puţin şi iar din est ! salut voios de democraţie ...

 

Uro la 9 mai, 10:38 a spus:

cind mergi cu masina prin tara nu vezi taran pe cimpuri. Cimpurile sint pline cu sticle de plastic. Cine sa munceasca pe cimpuri, daca se prefera munca la capsuni si asparangel in strainatate.

 

Alex Grecul la 9 mai, 10:31 a spus:

cu exceptia anilor 1948-1989,populatia de pe meleagurile Romaniei actuale,nu si-a cultivat propriile suprafete de pamant......mai mult sau mai putin,au fost unelte de lucru pt catva avuti,fie ca ei se numeau domni,boieri,mosieri,arendasi,etc.....cand au avut propria lor suprafata agricola,nu au stiut sa o cultive,doar daca era cineva care sa le spuna cum si ce au de facut......DECE SE MAI MIRA UNI ASTAZI CA VIN STRAINI SI CUMPARA TERENURI AGRICOLE?????.....doar nu ii obliga nimeni pe romani sa vanda!!!!!!!!! sau gresesc??......
acest EL DORADO pt agricultori straini,ma face sa inclin a crede ca agricultori romanii ori :

1-nu exista...
2-nu sunt capabili sa-si lucreze pamanturile
3-sunt obisnuiti sa lucreze pt altii
si mai sunt unii care prefera sa fure.....precum un taran din judetul GL care si-a vandut terenul agricol,lucreaza pt noul stapan si din productia noului proprietar el isi sustrage o parte (el crede ca i se cuvine).....

asadar frati romani,agricultura nu a fost nicicand un domeniu ce l-a pasionat pe roman,strainii au fost din totdeauna cei care au iubit meleagurile carpato-dunarene si le-au pretuit.....
pamantul nu ni-l poate lua nimeni....dar zacamintele,DA!!!!!!......asa ca daca noi nu le putem exploata,sa le lasam acolo,asa cum le-au lasat si strabunii nostri....pana va veni o generatie care va fi capabila sa le exploateze cu propriile puteri si in interesul intregi tari !!!!

Continuare....