Acasa > SRI contraataca: MRU, numit premier de companii americane cu interese in Romania pag 2

Comentarii:

7 iunie, 17:41. victor

Si totusi ANTONESCU a fost lichidat a 2-a oara de evrei , cu tote ca el nu i-a predat lui Hitler ca sa-i arda la Aukschwitz. Dimpotriva , a interzis acest lucru , asa cum recunoaste Teshu Solomovici in Biografia Maresalului . Toate urmele lui Antonescu din Romania au fost sterse prin LEGE ! Dece Volodea Tismaneanu nu ia atitudine impotriva lui Kover asa cum a condamnat comunismul adus la noi de ta-su ?

7 iunie, 16:58. stefyyyy

si totusi trezitiva ei ne sant vecini prieteni colegi de munca nu idioti ca cei ce incearca sa ne invrajbeasca deschideti ochii si faceti diferenta intre oameni si animale

7 iunie, 16:49. stefyyyy

si domnul presedinte (oare e ) ce face? inafara sa taca , dar sant totusi bucuros ca nemtii au grija sa spuna cea ce guvernul cu al sa-u presedinte serviabil cu udemerestii de fapt ,fosta clasa conducatoare a tarii nu spune CA NE-A INGLODAT IN DATORII SI NU AVEM NICI O SPERANTA DE VIITOR deoarece a fost de acord cu tot ce se intampla acum CACI NE-A VANDUT pt. scaun si conturi in strainatate dupa el potopul

7 iunie, 16:45. M.v.R.

Pt. "Valeriu":

4 "comentarii", 4 insulte.

Daca -in lipsa unui comentariu pertinent- nu sinteti in stare decit de a jigni pe cei a caror parere nu corespunde cu a d-vs, mai bine abtineti-va, ar fi mai elegant...

(chestie de educatie de altfel)

7 iunie, 16:27. Erlkonig

Sper din tot sufletul sa nu fie la noi "Nagorno-Karabakh"-ul UE!Am prieteni unguri cu care se poate discuta decent,nu ar trebui luati atat de mult in seama extremistii de o parte sau de cealalta!Frustrarile economice din tara vecina probabil se vor accentua si atunci banuiesc ca vor fi cautati si acolo (la fel ca la noi) tot felul de vinovati din afara,orcine va fi vinovat,numai ei nu!Cred ca si ei au dreptul sa-si traiasca viata in libertate.Eu ca roman ardelean am simtit un lucru:NICIODATA ungurii nu vor renunta la revendicarile lor.Sper sa nu fiu inteles gresit,imi iubesc enorm tara (ROMANIA) si ma bazez pe intelepciunea noastra.Ocroteste-i Doamne pe romani!...

7 iunie, 16:10. Coman P.

Noua Constitutie a Ungariei:"statul ungar vechi de o mie de ani este reprezentat de Sfanta Coroana a lui Stefan I", doua lucruri care pentru unguri constituie un motiv de fala,dar care pe mine ma fac sa rad.

1) Istoia popoarelor europene e veche de mii de ani in comparatie cu cea a ungurilor cere incepe in anul 896 odata cu venirea celor doua triburi migratoare de undeva de prin Asia. Inainte de 896, ceata.

2)Numele original a lui Stefan I intemeiatorul statului ungur, a fost de fapt VAJK si in mod sigur Vajk nu a fost ungur ci probabil turc.

Si cam tot asa scurta lor istorie se bazeaza pe neadevaruri si visele unor frustati.

7 iunie, 15:52. xtc

excremetul zilei a uitat sa mentioneze ca din ordinul lui horty au fost exterminate 3 sate de romani si romancele gravide au fost spintecate cu baioneta. In schimb mentionati de evrei. Anti romanismul e in floare la voi in redactie

7 iunie, 15:26. Popescu

.... haine vechi din 1990 ... presa si ziaristi uita de ele .. de fapt vor nu Ardealu ... ci doar vRosia Montana ...

7 iunie, 15:36. Stela

Uita pe dreaq , ziaristii si presa faca articole la comanda stapanilor si la cererea publicului, se adapteaza.Traiesc din doua surse.

7 iunie, 16:09. Picaciu

Le curg balele la unguri dupa Rosia Montana si folosesc tot felul de scarbosenii antisemite sa provoace Romania.Oare au in plan unirea Transilvaniei cu Ungaria?
Poate intelegem si noi ce cauta printisorul Charlie zilele astea in Transilvania.
Adevar e ca Rosia Montana le provoaca bale pe la bot si cacanarilor de englezi si sunt in stare sa suporte si gipsanii nostri necivilizati numai sa puna si ei labutza lor spurcata pe aur.

Deci englezii ar fi capabili sa foloseasca Ungaria sa puna labele lor infecte pe aur promitandu-le ungurilor lichidarea unei parti din datoria externa la FMI.

7 iunie, 16:21. Valeriu

esti creetin amice cu prostia ta milenara!

7 iunie, 16:53. Picaciu

Marsh la lins plosnita

7 iunie, 17:07. Diana

@Valeriu. Priveste admira si invata , incearca sa evoluezi primatule.Smulge-te din infasurarea nefasta a lianelor unde te-ai nascut adica copacul.Marele maestru filozof Picaciu e unic si clarvazator.

7 iunie, 18:05. @Picaciu 16,09

Ungurii au in plan (vise) unirea Transilvaniei cu Ungaria, dar asa ceva nu se va intampla niciodata. Doar 18,2 % din populatia Ardealului sunt unguri secui acei tzigani declarati unguri la recensamant. In Jud.Alba unde se afla Rosia Montana, traiesc doar 15,8 mii de maghiari, respectiv 4,82 %. Au fost si vor fii pt.totdeauna minoritari, si in majoritate judetelor din Ardeal numarul lor este nesemnificativ.

Continuare ...